Netissä pelaaminen kiinnostaa myös helikopterien harrastajia

Nyt on tämän blogin aika ottaa vähän tuulta siipiensä (tai roottorinsa) alle ja lähteä tutkimaan muita maita ja ulkomaalaisia helikopterilentojen tarjoajia. Aloitamme matkamme Isosta Omenasta eli siis New Yorkista, jossa helikopterilentäjät ja lentomatkustajat saavatkin nauttia uskomattomista maisemista. Paikallisten ja erityisesti New Yorkissa vierailevien turistien onneksi kaupungissa operoi monta eri helikopterilentoja tarjoavaa yritystä, ja netin ostopalveluiden kuten esimerkiksi Grouponin kautta on usein mahdollista saada erinomaisia hintoja lennoille. Muutamia esimerkkejä New Yorkissa toimivista yrityksista ovat Liberty Helicopter, New York Helicopter ja Manhattan Helicopters.

Mitä helikopterilento New Yorkissa noin yleisesti maksaa ja kauan lento kestää? 12-15 minuutin lento keskikaupungin yllä maksaa yleens noin 200 dollaria per henkilö, firmasta ja tarjouksesta riippuen tietenkin. Lisäksi päälle saattaa tulla myös helikopterikentän käyttömaksu, joka on noin 30-35 dollaria per henkilö.

Lennon aikana ehtii näkemään yllättävän paljon, esimerkkinä mainittakoon Governor’s Island ja Ellis Island, Wall Streetin finanssialueen ja pilvenpiirtäjät, Central Park, Empire State Building ja Chrysler Building. New Yorkin siluetti on todellakin näkemisen arvoinen ainakin kerran elämässä ilmasta käsin.

Retki New Yorkin kattojen ylle sopii aivan kaikille, niin pariskunnille, perheille kuin yksin matkaaville seikkailijoille. Jos suunnittelet matkaa New Yorkiin, suosittelemme rohkeasti ottamaan yhteyttä eri helikopteriyrityksiin yksityislennon järjestämiseksi.